CE 50.0 Failure after DE MSI-Installation - MSVCP140.DLL not found

superilse
Posts: 4
Joined: Tue Mar 24, 2015 4:16 am

CE 50.0 Failure after DE MSI-Installation - MSVCP140.DLL not found

Postby superilse » Wed Nov 23, 2016 1:44 am

Hello,

after GPO-Installation on a standard Windows7-Pro-64bit-Machine it's not starting.

Failure is: MSVCP140.DLL is not found on computer.

If I do a manual installation without GPO-Software-Management... it's running.

Anyone has the same problems?

Kind regards

Simon

Update: Same failure in manual installation.

BrandonH75
Posts: 2
Joined: Thu Nov 12, 2009 4:32 pm

Re: CE 50.0 Failure after DE MSI-Installation - MSVCP140.DLL not found

Postby BrandonH75 » Wed Nov 23, 2016 8:40 am

I got the same on a GPO install on Windows 10 Pro 64-bit.

ektag
Posts: 9
Joined: Fri Jan 29, 2016 2:48 am

Re: CE 50.0 Failure after DE MSI-Installation - MSVCP140.DLL not found

Postby ektag » Thu Nov 24, 2016 1:25 am

yes here the same with gpo Installation Win7 Ent. 64bit

Bazinalol
Posts: 17
Joined: Mon Dec 16, 2013 3:47 am

Re: CE 50.0 Failure after DE MSI-Installation - MSVCP140.DLL not found

Postby Bazinalol » Thu Nov 24, 2016 8:34 am

Okay for Fr package, tested on win 7 32 ult - 64 pro and win10 64 pro

superilse
Posts: 4
Joined: Tue Mar 24, 2015 4:16 am

Re: CE 50.0 Failure after DE MSI-Installation - MSVCP140.DLL not found

Postby superilse » Thu Nov 24, 2016 9:37 am

Then only the german version is affected?

Maybe they can fix fast :D

User avatar
DraconPern
Site Admin
Posts: 1211
Joined: Thu Oct 30, 2003 11:47 pm
Location: Texas
Contact:

Re: CE 50.0 Failure after DE MSI-Installation - MSVCP140.DLL not found

Postby DraconPern » Fri Nov 25, 2016 6:52 am

Sorry about that! They are fixed now, please redownload.
FrontMotion Lead Developer

superilse
Posts: 4
Joined: Tue Mar 24, 2015 4:16 am

Re: CE 50.0 Failure after DE MSI-Installation - MSVCP140.DLL not found

Postby superilse » Fri Nov 25, 2016 10:50 am

Thank you very much.


Return to “Feedback and troubleshooting”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest