Firefox Start Page search not working

Post Reply
kink80
Posts: 11
Joined: Tue Sep 27, 2011 11:01 am

Firefox Start Page search not working

Post by kink80 » Wed Feb 06, 2013 11:36 am

I may have missed the answer to this so forgive me if this is a duplicate post. I am using Firefox ESR 17.0.2 from the Firefox packaging service and when I deploy the package to my machines the Firefox Start Page (about:home) search box does not work. I can search using the search bar in the top right hand corner but not from the main search box. I looked at the about:config page and the browser.search.defaultenginename is set to Google. But when I do a localStorage["search-engine"] from the WebConsole it returns "undefined". I can change this by running localStorage["search-engine"]="{\"name\":\"Google\",\"searchUrl\":\"http://www.google.com/search?q=_searchT ... =firefox-a\"}"; then the search box works and is set for the user. My question is how do I get the search box to work for all of my users. I deploy the Firefox.msi through SCCM and do not control any Firefox settings via GPO. Is there a config that I can change to make sure this works? Thanks in advance.

kink80
Posts: 11
Joined: Tue Sep 27, 2011 11:01 am

Re: Firefox Start Page search not working

Post by kink80 » Wed Feb 06, 2013 3:38 pm

This issue seems to appear on my Windows 7 SP1 64-bit machines but not my Windows XP SP3 32-bit machines. If I run the localStorage["search-engine"] command on a Windows XP SP3 32-bit machine I get [14:35:00.334] "{\"name\":\"Google\",\"searchUrl\":\"http://www.google.com/search?q=_searchT ... =firefox-a\"}" not undefined. Has anyone else seen this?

Post Reply