KIXTART error

General impression, suggestions, ideas, etc.
Post Reply
andreslafuente
Posts: 2
Joined: Wed Dec 14, 2005 4:44 am

KIXTART error

Post by andreslafuente » Wed Dec 14, 2005 4:46 am

Hi:

I'm getting the same error as http://forums.frontmotion.com/viewtopic.php?t=15 with the newest version of FMLogin and can't deploy on my enterprise (more than 100PCs)

User avatar
DraconPern
Site Admin
Posts: 1218
Joined: Thu Oct 30, 2003 11:47 pm
Location: Texas
Contact:

Post by DraconPern » Wed Dec 14, 2005 4:01 pm

I want to try to reproduce the problem.

You are using NT style domain? And have a logon.bat that resides in NETLOGON which calls the program from http://www.kixtart.org.
FrontMotion Lead Developer

andreslafuente
Posts: 2
Joined: Wed Dec 14, 2005 4:44 am

RE: Kixtart error

Post by andreslafuente » Thu Dec 15, 2005 3:58 am

Hi!

It's a Win2k domain network with WinXp clients.
In the "user profile" I've got the text "empleado.bat"
In \\DCSERVER\NETLOGON i've got some files (not all needed):
con2prt.exe
empleado.bat
empleado.kix
empleado.vbs
KIX32.EXE
kx16.dll
kx32.dll
kxrpc.exe
print.kix
WKIX32.EXE



EMPLEADO.BAT
start /w net use * /delete /y
start /w con2prt /f
start /min wkix32.exe print.kix -f
wkix32.exe empleado.kix -f
cscript.exe %Logonserver%\netlogon\empleado.vbs



EMPLEADO.KIX
$index=0
Do
$group=EnumGroup($index)
$index=$index+1
Until (Len($group) = 0)
$index2=0
If (InGroup("domain\domain admins") <> 0)
Use Q: "\\heriz02\software"
Use R: "\\heriz10\grupos\informatika"
EndIf
WriteValue ("HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main", "Start Page", "http://my.corporation.com/", "REG_SZ")



EMPLEADO.VBS
on error resume next
Set objShell = CreateObject("Shell.Application")
objShell.NameSpace("Q:").Self.Name = "Software"
objShell.NameSpace("R:").Self.Name = "Informatika"

olivier158
Posts: 7
Joined: Mon Apr 24, 2006 10:32 am

same

Post by olivier158 » Mon Apr 24, 2006 10:37 am

Hello,

we've the same problem as you !

Win2000pro FR + SP4 in a 2K AD Domain

Kix are started directly from the profile of the user 'kix32.exe uxyz000.kix'

It doesn't find the kix file. Without fmlogin, everything is ok.

We cannot deploy ...

Olivier

User avatar
DraconPern
Site Admin
Posts: 1218
Joined: Thu Oct 30, 2003 11:47 pm
Location: Texas
Contact:

Post by DraconPern » Mon May 15, 2006 5:58 am

Figured out the problem w/ kixstart. Next version should have this fixed.
FrontMotion Lead Developer

Post Reply