GPO Settings are applied - but not in FirefoxCE

Post Reply
Constey
Posts: 2
Joined: Thu Nov 26, 2015 5:36 am

GPO Settings are applied - but not in FirefoxCE

Post by Constey » Thu Nov 26, 2015 6:05 am

Hi,

i'm trying to set the proxy settings and some ntlm stuff via gpo. I've used the current admx template and applied the gpo the correct way.
In gpresult I see that the policy is applied as wanted, but when I have a look into Frontmotion FirefoxCE 41.0 there are no settings set.

In Registry I see that the confirm_automigradion policy is set in:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Mozilla\lockPref

And this policy is set in Firefox.
img_004_compressed.jpg
lockPref is set and applied
img_004_compressed.jpg (59.59 KiB) Viewed 1864 times
Aswell that the Proxy Settings and NTLM Stuff is set in:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Firefox
img_003_compressed.jpg
FirefoxProxy&NTLM
img_003_compressed.jpg (80.6 KiB) Viewed 1864 times
So for me it seems that the Policys I've set under "Mozilla Advanced Options\Locked Settings" are applied and read, but the settings under "Classic Administrative Templates (ADM)\Mozilla Firefox" are set, but not read.
gpo-policys.png
gpo-policys.png (5.53 KiB) Viewed 1864 times
Can someone help me out how I can troubleshoot this, or any other with those issue ?

Kind regards,
Constantin

Constey
Posts: 2
Joined: Thu Nov 26, 2015 5:36 am

Post by Constey » Fri Nov 27, 2015 7:26 am

Well one day of crappy research got me to, that I was using an older firefox.adm, which creates the registry entries but the path has probably changed during the couple of new versions.

the correct path for the reg files should be:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Mozilla\defaultPref

Post Reply